PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Reis door Groot Brittannië en Ierland

Inleider: Ruud Heij

Datum: Maandag 15 april, 14.00 uur

Locatie: ‘De Lievendaal’, Lievendaalseweg 3 Eindhoven

Aanmelden: vóór 8 april

Informatie/afmelden: Janny Vrijhof, 040 2624087

Zachte Brexit, harde Brexit of geen Brexit, het maakt ons niets uit. Neem wel uw paraplu mee, want het regent nog al eens in dit land. Wij steken Het Kanaal over om een mooie reis te maken. Het zal zeker een boeiende tocht worden langs vele bekende en historische plaatsen o.a. natuurlijk Londen met zijn Tower Bridge, de Big Ben en de regeringsgebouwen. Misschien ook even naar Buckingham Palace? We zullen zien. Daarna bezoeken we Canterbury, Stonehenge en nog vele andere bekende en onbekende toeristische plekjes.

Wij brengen gedurende deze reis ook een bezoek aan Ierland. Hier gaan we naar de z.g. The Burren, de Cliffs of Moher en we nemen ook nog een kijkje aan de westkust. Via de Hadrians Wall gaan we naar Schotland met zijn vele meren en kastelen. Natuurlijk gaan ook wij op zoek naar het Monster van Loch Ness. Daarna brengen wij nog een bezoek aan Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, waar we de bezienswaardigheden van deze stad zullen bezoeken.
Onze reis zit er helaas al weer op. Wij hopen u dat na deze reis weer geheel tevreden naar uw eigen ‘home‘ terug zult keren want ook hier geldt:

MY HOME IS MY CASTLE !!!!!

Aanmelden

    Er wordt een bijdrage van € 2,00 per persoon gevraagd, te voldoen vóór de aanvang van de lezing. Aangezien er kosten worden gemaakt, verwachten wij dat u komt als u zich aangemeld hebt. Plotseling verhinderd, meldt u dan af!

    Velden met (*) zijn verplicht.