PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Omzien naar elkaar

Ommekaar

Wij geven persoonlijke aandacht aan leden die dat even nodig hebben.

Wij willen daarmee onze verbondenheid uitdrukken met onze individuele leden in vrolijke maar ook in moeilijke tijden. Zo willen wij onze betrokkenheid laten zien en een “warme” en meelevende vereniging zijn.

Wij denken hierbij aan leden van PVGE Nuenen die een moeilijke periode doormaken doordat zij ernstig of langdurig ziek zijn, in het ziekenhuis of verpleeghuis zijn opgenomen. Maar wij denken ook aan leden die 90 jaar of ouder zijn en schenken aandacht aan verjaardagen van de oudsten onder ons. Wij tonen onze betrokkenheid en geven eventuele noden door aan andere organisaties.

De leden van de commissie zijn alert op signalen vanuit alle geledingen van de vereniging maar zullen ook door het bestuur en attente leden worden geïnformeerd. De commissie zal dan gepast naar de situatie in actie komen.

Klik op deze regel voor een speciaal welkom voor onze nieuwe leden overgekomen van PVGE Geldrop.

Wilt u informatie of wilt u een feestelijke of een moeilijke persoonlijke situatie die u ter ore is gekomen aan ons melden? Dan kunt u contact opnemen met Betty Touw 040 – 283 4172   e-mail: bericht aan Betty Touw

Klik op deze regel voor ons jaarverslag over 2022