PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Wij spelen in Heeze

Bridgeclub 't Overslag

Komt u onze club versterken?

Wij zijn van oorsprong een bridgeclub van PVGE Geldrop. Bij de opheffing van PVGE Geldrop per 1 januari 2023 hebben wij aansluiting gevonden bij PVGE Nuenen.

Wij spelen wekelijks op maandagmiddag in het cultureel centrum ’t Perron in Heeze.
De contributie bedraagt €55,- per jaar.

Het is precies 20 jaar geleden dat de bridgeclub ’t Overslag in Heeze van start ging. Een PVGE activiteit in Heeze was één reden, een andere was de destijds grote wachtlijst bij de PVGE bridgeclub “Op Dreef” in Geldrop.

 

De Heezer club kenmerkt zich door naast het bridgen ook andere verschillende ontspannende activiteiten te organiseren. Regelmatig wordt met z’n allen het glas geheven (nieuwjaarsborrel, openingsborrel) en de kerstdrive in restaurant “De Boschwachter”  is een jaarlijks hoogtepunt. Daarbij zorgt de puntentelling er voor dat absoluut niet te voorzien valt wie de kerstdrive zou kunnen gaan winnen. Dit jaar wordt in mei het 4e lustrum met cabaretier en diner in restaurant “Basta” in Leende gevierd.

De bridgeclub speelt wekelijks op maandagmiddag in het cultureel centrum ’t Perron in Heeze. Met de huidige 60 leden spelen we in twee lijnen.  Om het ontspannende karakter te benadrukken kennen wij geen degradatie en promotie tussen de lijnen. Na zes spelmiddagen wordt de samenstelling van de lijnen zodanig gewijzigd dat alle paren in de loop van het jaar de kans krijgen een aantal keren tegen elkaar te spelen.

Belangstellenden kunnen een middag komen bridgen om de sfeer te proeven. Er is ruimte voor nieuwe leden.  U kunt informatie krijgen bij onze voorzitter Pieter Groenveld.

Bestuur:
Voorzitter: Pieter Groenveld telefoon: 06 2493 6780
Secretaris: Jan Cornelissen telefoon: 06 2839 9154 bericht aan Jan
Penningmeester: Kees Heijne telefoon: 06 3373 4503
2e Penningmeester: Jan Snoeijen telefoon: 06 8323 3056
Evenementen en vicevoorzitter: Riekje van Hofwegen telefoon 06 8755 0490