PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Wandelen

Wandelen door de Kempen.

Doel

Meer in beweging blijven door te wandelen
Bevorderen van de sociale contacten tussen de leden
Genieten van de mooie Kempen en de gezonde buitenlucht
Samen gezellige activiteiten beleven naast het wandelen

Activiteiten:

Het jaar door verzamelen we ons op donderdagmiddag voor een wandeling onder leiding van diverse coaches. We starten om 13:00 uur bij het Tweespan aan de Mira. Van daar uit vertrekken we met auto’s naar een startplaats in het buitengebied vanwaar we een wandeling maken van max. 8 km. Tussendoor is er een stop om koffie/thee/fris te drinken en gebruik te maken van het toilet. Daarna gaan we weer terug via een andere route naar de startplaats. De wandelingen vinden zoveel mogelijk plaats rondom Veldhoven op bos- en landwegen, zover mogelijk van het verkeer.

Door degenen die met een auto meerijden, wordt een bijdrage van € 1,- aan de chauffeur gegeven.

Deelname:

Nieuwe leden kunnen 4 keer aan een wandeling deelnemen alvorens te besluiten definitief lid te worden van de wandelclub. Zij kunnen zich bij de startplaats melden, bij de coach. Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij de secretaris. Hierbij is het van belang dat men aan kan tonen dat men lid is van de PVGE.
Actieve leden die na verloop van jaren de tochten niet meer kunnen maken mogen lid blijven om gebruik te kunnen maken van de sociale nevenactiviteiten zoals 1x per jaar een etentje.

Kosten:

Om deel te kunnen nemen aan de tochten, wordt een bijdrage gevraagd van € 2,- per jaar. De bijdrage wordt in de loop van september betaald.

Contactadressen

Voor vragen over de club kunt u terecht bij:

Secretaris wandelclub:

Mw. Rita de Vries-van Soest