PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Samen actief, samen sterk

Welkom op de website van PVGE Nuenen

Wij zijn een enthousiaste vereniging voor senioren, bruisend van energie en zeer actief. Gezelligheid staat bij ons voorop.

Ons thuis, het Kwetternest, is tot 2 januari 2023 gesloten!

Clubbesturen kunnen hun materialen uit het Kwetternest krijgen door een mailtje met een verzoek hiertoe te sturen aan André Pieters andre@aspschoonmaak.nl.
Voorzitter Joop Scholing is contactpersoon voor het regelen van een clubruimte voorzitter@pvge-nuenen.nl, telefoon 040- 2830207.

Waar staat PVGE Nuenen voor?
Onze vereniging faciliteert en stimuleert:

Film en folder

Wij hebben een filmpje gemaakt waarin u alles waar PVGE Nuenen voor staat, kunt zien.
Natuurlijk hebben wij ook een informatiefolder.

Waarom lid worden van PVGE Nuenen?
Bij ons ontmoet u andere senioren in uw eigen woonomgeving in een gezellige ontspannen sfeer. Zo kunt u samen met ons van het leven genieten, actief blijven en uw talenten verder ontplooien. U kunt lid worden van een van onze clubs. Wij hebben er bijna 40!, op zeer gevarieerd gebied. U kunt deelnemen aan lezingen, reizen, evenementen. En er is nog meer...
Belangenbehartiging nader toegelicht
Wij zijn heel actief op het gebied van belangenbehartiging. Denk hierbij aan zaken als wonen, welzijn en zorg zoals bijvoorbeeld het bevorderen van voor senioren geschikte huisvesting, van sociale en culturele activiteiten, mobiliteit, participatie en veiligheid. En dat doen wij omdat het zo belangrijk is, niet alleen voor de leden van onze vereniging maar ook voor alle overige Nuenense senioren.

Nieuws

Wis filter
Er zijn geen nieuwsberichten gevonden die aan de filter(s) voldoen