PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kom naar de Seniorenmarkt in het Huis van Waalre

In onze vorige Nieuwsbrief van augustus hebben wij u geïnformeerd over de Seniorenmarkt in Valkenswaard, die werd gehouden op zaterdag 24 september. Naar de mening van de organisatoren was deze markt een groot succes. Vanuit liefst 59 kramen werd door instellingen en ondernemers voorlichting gegeven over mogelijkheden die voor ouderen interessant kunnen zijn. Ongeveer 600 bezoekers hadden zich bij hen gemeld om die informatie tot zich te nemen. De Seniorenmarkt in Valkenswaard wordt georganiseerd door SeniorenBelang Valkenswaard, waarin de drie Valkenswaardse KBO-afdelingen en de PVGE samenwerken.

Het initiatief in Valkenswaard heeft inspirerend gewerkt in Waalre. Daar werken de beide KBO-afdelingen en de PVGE samen in de Seniorenraad Waalre. Deze SRW gaat nu ook een Seniorenmarkt organiseren. Deze markt wordt gehouden op 19 november in Het Huis van Waalre, Julianalaan 19. De markt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Waarom kan het voor u interessant zijn om deze markt te bezoeken? Omdat de standhouders u informatie kunnen geven over gezondheid, over financiële zaken, ontspanning, over thuis blijven wonen, over thuishulp, verpleeghuizen, dementie en alzheimer, over lichamelijke hulpmiddelen en fysiotherapie, tandtechniek, audiologische en optische hulpmiddelen, bank- en notariële zaken, uitvaart. Ook over beweging en sport, cultuur, creatieve activiteiten, reizen, musea en cultuurhistorie, over sociëteiten en ouderenbonden. De oudere mens kan tot een andere verhouding komen staan tot een aantal van de hier genoemde onderwerpen. Ook de PVGE zal met een stand aanwezig zijn.

Wij heten u graag tijdens deze markt welkom.