PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Mooie dagreizen in Nederland en net daarbuiten

Reizen

Ga op pad met de reisgroep van de PVGE Veldhoven die een goede reputatie heeft opgebouwd van avontuurlijke en fascinerende reizen in Nederland en net daarbuiten. Hieronder staat een greep uit ons programma voor 2022, als Covid en de lock down ons weer hebben verlaten. Voor alle reizen geldt dat deelname in volgorde van aanmelden wordt uitgevoerd. Als er voldoende plaatsen open blijven kunnen ook niet-leden van de PVGE zich aanmelden en mee op reis gaan.
Meld je dus aan als je interesse hebt en maak kans op een zitplaats in de bus.

Ben je nieuwsgierig hoe onze reizen er uit zien? Klik dan op "Reis Impressies" voor foto's en reisverslagen uit het recente verleden.

Informatie reisprogramma voor 2023


Vanaf augustus zijn we als Reisgroep van de PVGE Veldhoven al plannen aan het maken voor meerdaagse reizen en dagtochten voor het reisjaar 2023.
Hiervoor hebben we gepolst bij deelnemers aan voorbije dagtochten en reizen. Daar zijn heel wat voorstellen uit voort gekomen, sommige niet haalbaar, andere heel verrassend. Wij hebben daarvan een selectie gemaakt die hopelijk ook bij u in de smaak valt.
Vervolgens nemen we contact op met touroperators om van onze selectie met een voorstel te komen en een richtprijs te berekenen.

En daar zit nu het probleem. We hebben een lastige tijd achter de rug met Corona, waardoor reizen niet konden plaatsvinden. En nu is er de situatie in de Oekraïne, de crisis op de energiemarkt en daarmee samenhangend de inflatie.

Wat heeft dat  met onze reizen te maken? Touroperators hebben meestal hun brochures begin oktober klaar voor het volgende reisjaar. Deze keer is dat niet mogelijk gebleken. De hotels, restaurants en attracties geven nog geen prijzen door omdat ze niet weten wat de kostenstijgingen zullen gaan worden.

Met dit alles is het voor de touroperators én voor ons, een puzzel om een goed en aantrekkelijk programma samen te stellen waarvan de prijs nog redelijk is. De verwachting is echter toch dat reizen 20% duurder zal gaan worden!!

Voorgaande jaren, vóór Corona, konden we voor het reisseizoen onze reizen vroegtijdig publiceren. Dat lukt nu helaas niet! Zodra het mogelijk is wordt het programma 2023 bekend gemaakt. Hieronder staan alvast de reizen die op dit moment gepland staan

De Reisgroep.

PS: Al onze dagtochten zijn, tenzij anders vermeld, inclusief koffie/thee, lunch en diner.

Vrijdag, 6 januari 2023

Holiday on Ice – Supernova
in
het MECC, Maastricht

Voor 6 januari 2023 hebben we voor onze leden eerste-rang kaartjes weten te bemachtigen voor de spectaculaire ijs-show van het gezelschap “Holiday on Ice”. Afsluiting met een diner in het mooie dorp Thorn.

Klik hier voor meer informatie

Maandag, 27 februari 2023

Busreis naar het Rijksmuseum met de MuseumPlusBus

PVGE Veldhoven heeft een prijs gewonnen!
Onze leden kunnen, dankzij de Vriendenloterij, met de MuseumPlusBus een dagje naar het Rijksmuseum in Amsterdam.

Meedoen?? …. klik hier voor meer informatie