PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Zangclub

Zingen maakt je blij, Kom daarom eens een kijkje nemen tijdens onze repetitie.

Doel:

Seniorenkoor Ligtklanken werd ruim zestien jaar geleden opgericht door Kees van Kampen die, na al die vruchtbare en mooie jaren, per 1 oktober 2019 zijn stokje heeft overgedragen aan Cor Jolie.
Wij zijn een gemengd koor en zingen meestal vier stemmig in zowel de Nederlands taal als in vreemde talen. Ons repertoire varieert van Canons, Volksmuziek, Negrospirituals en Byzantijnse kerkmuziek tot licht klassiek.
Ons koor is aangesloten bij de landelijk bond van ouderenkoren genaamd “Lovok”.
Om de twee jaar zijn de Kempische Zangers Dagen waaraan wij deelnemen en dan met lovende en stimulerende beoordelingen tevreden huiswaarts keren. Van tijd tot tijd geven wij concerten op verschillende locaties. Iedereen die nog een redelijke zangstem heeft en van koorzang houdt is welkom om bij ons aan te sluiten.

Activiteiten:

S.K. Ligtklanken repeteert elke maandagmiddag van 13.45 tot 16.15 uur in Ontmoetingscentrum De Ligt in Veldhoven waar je van harte welkom bent om een repetitie bij te komen wonen. Momenteel zoeken we wat versterking bij de Tenoren.
Het seizoen loopt van september tot juli. Aan het einde van het seizoen geven wij een concert in de Ligt en in december een Kerstconcert. In de afgelopen jaren traden we bovendien ook op in Verzorgingscentrum Merefelt.

Repetitie:

maandagmiddag, 13:45 – 16:15 uur

Heeft u belangstelling om met ons mee te doen, informeer dan bij een van onderstaande contactpersonen.

Wanneer?

Iedere maandag van 13:45 –16:15uur.

Contact:

Dirigent:

Cor Jolie

Coach:

Mw. Els Cuppen
tel: 040 230 1999

Public Relations:

Mw. Rietje Verheggen
tel: 040 253 4074

Piano begeleiding:

Mw. Suzanne Spanjaard