PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Reisgroep

Doel:

Het organiseren van dagreizen en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland voor leden van de PVGE. Bij het organiseren van deze reizen wordt er gestreefd naar een afwisseling en een mix van cultuur, natuur, bezienswaardigheden, ontspanning en gezelligheid. Zoveel als mogelijk wordt daarbij rekening gehouden met  de eisen die de leeftijd van de leden stelt en hun eventuele  beperkingen in mobiliteit en gezondheid. Van al te zeer in dit opzicht beperkte personen wordt verwacht dat zij eerst overleg plegen alvorens aan een reis deel te nemen. Ook de financiële draagkracht van de leden wordt in het oog gehouden.

Activiteiten:

De richtlijn is dat de afdeling per jaar 4 dagreizen en één of twee meerdaagse reizen organiseert.
Naast deze reizen kunnen leden ook deelnemen aan reizen die door de vereniging of door andere afdelingen georganiseerd worden.

 

Actueel Reisprogramma

Reisprogramma 2022

Deelname:

Deze reizen worden zo vroeg mogelijk in de Veldpost en op de Website van de PVGE Veldhoven gepubliceerd.Via onderstaande links kun je meer info zien o.a. over eisen aan je paspoort of direct inschrijven

(links naar procedures voor inschrijven en administratieve afhandeling)

Kosten:

De kosten van een reis worden uitgedrukt in een vaste prijs. In deze prijs kunnen begrepen zijn : vervoerskosten, overnachtingkosten, bepaalde maaltijden, attentie voor de chauffeur, gidskosten, entreegelden en administratiekosten. Annuleringsverzekering en reis/ bagage/ ongevallenverzekering zijn meestal niet inbegrepen omdat veel leden daarvoor reeds een doorlopende verzekering hebben afgesloten.

Nieuwsgierig hoe onze reizen er uit zien? Kijk dan bij “Reis Impressies”.

Reis Impressies

 

Link naar reisvoorwaarden en de inschrijfprocedure:

Inschrijfprocedure reizen 2022

 

Link naar het maken van een veilige kopie van je paspoort:

veilige kopie paspoort?