PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Hoe reserveer ik een ruimte voor mijn club?

Kwetternest of Scarabee reserveren

Reserveren gaat bij Cees de Lange.

U kunt hem bereiken op ec@pvge-nuenen.nl of 040-2834887.

U kunt bij Cees terecht voor het Kwetternest of Scarabee 2 maar ook voor de ruimtes Scarabee 1 (achter in de gang) en Scarabee 3 (de bovenzaal). Hij neemt dan contact op met André Pieters, de beheerder van de Hongerman, die deze agenda’s bijhoudt.

  • Als u op de link hieronder klikt, komt u op een pagina van de PVGE van Google Drive. Het kan zijn dat er mededelingen van Google verschijnen, die kunt u gewoon wegklikken. Afhankelijk van de periode van het jaar staan daar 2 of 4 agenda’s (van het huidige en eventueel van het komende jaar).
  • Kies dan de agenda waarin u geïnteresseerd bent door op de link te klikken. Het duurt wel even voordat de agenda verschijnt.
  • Daarna kunt u de agenda nog verder vergroten door onderin op de + te klikken of door <Ctrl +> op het toetsenbord. Verkleinen kan met de “-” of <Ctrl ->.

De datum waarop de agenda voor het laatst is bijgewerkt staat bovenin de uitdraai. Deze nieuwe manier van presentatie geeft Cees de gelegenheid de agenda’s te vervangen zonder tussenkomst van de webmaster, daarom zijn ze actueler.

In onze agenda ’s van het Kwetternest en Scarabee2 kunt u zien of een ruimte mogelijk beschikbaar is.