PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Wandelclub

Stap Voirt

Wij maken iedere 2e donderdag van de maand een wandeling van maximaal 15 km.

We komen samen op het Van Goghplein en vertrekken om 9.00 uur naar het startpunt van onze wandeling, dat ligt binnen een straal van circa 30-35 km rond Nuenen.

De wandelingen worden uitgezet en voorgelopen door minimaal twee leden. Dit gebeurt bij toerbeurt.

Tijdens de wandeling houden we een koffie/thee- en lunchstop. We nemen ieder zelf boterhammen en drank mee. Na afloop van de wandeling drinken we nog wat op de locatie van het vertrekpunt.

Eenmaal per jaar houden we een ledenvergadering met lunch. En eenmaal per jaar organiseren we een wandeling wat verder weg in het land. We gaan daar dan met de trein of auto naar toe.

Aan het lidmaatschap van Stap Voirt zijn geen kosten verbonden. Maar we betalen wel een kleine vergoeding aan de chauffeur van de auto, waarmee we naar de startplaats rijden. De uitgaven voor de lunch tijdens onze jaarvergadering zijn voor eigen rekening.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer meelopen. Er is momenteel (november 2021) geen wachtlijst voor nieuwe leden. Sterker nog wij willen er graag nieuwe leden bij krijgen. Als u definitief lid wilt worden van Stap Voirt, moet u ook lid zijn van de PVGE Nuenen. Registratie als lid voor de PVGE kan eenvoudig via het e-mailadres: ledenadministratie@pvge-nuenen.nl.

Onze vereniging bestaat al sinds 2004.

Verdere informatie:

Voorzitter/penningmeester: Piet Deckers, telefoon: 06 54372045,
Secretaris: Henk van Halen, telefoon: 06 43513096, e-mail: bericht aan Henk van Halen

Hier leest u het jaarverslag over 2022.