PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Wandelclub

De Buitenbeentjes

Wij maken afwisselend wandeltochten van 10 km en 5 km.

Zo maken we iedere week een wandeling per afstand wisselend op donderdag- en vrijdagochtend. Onze leden kunnen meewandelen met beide afstanden. Maar er zijn ook leden die zich beperken tot de wandelingen van 5 km. We informeren elkaar via e-mail over de te lopen wandeling, het startpunt en eventueel aanwezige horeca.

De wandeltochten van 10 km worden per toerbeurt door 2 leden van de groep uitgezocht en voorgelopen. Soms is dat met een vertrekpunt in Nuenen, soms ook iets verder weg. In dat laatste geval verzamelen we op het Van Goghplein en carpoolen we naar het startpunt. We pauzeren onderweg bij een bankje en nuttigen dan ons eigen meegebrachte drankje en etenswaar. Als er een restaurant in de buurt van het einde van de wandeltocht is, puffen we daar gezellig uit.

We hebben een 7-tal vaste wandeltochten van 5 km in en om Nuenen. Dat zijn een wandeling door het Broek, over de Geeneinde Heide, 2 verschillende in de Stad van Gerwen, de Oude Gracht-Eckart, Lindenboom Gerwen Broek en de Opwettense Watermolen. Als een van de leden een zelfbedachte wandeling van deze afstand wil voorbereiden, is dat prima. Dit lid leidt dan die keer de wandeltocht.

Het maximale aantal leden is vastgesteld op 30. Dit aantal is inmiddels bereikt.

Meewandelen met De Buitenbeentjes? Leden van PVGE Nuenen zijn altijd welkom om vrijblijvend mee te wandelen.

Informatie: Contactpersoon: Jolanda van Eekeren-Tijsma. – e-mail: Bericht aan Jolanda

Hier leest u het jaarverslag over 2021.