PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Wandelclub

De Buitenbeentjes

Wij maken afwisselend wandeltochten van 10 km en 5 km.

Zo maken we iedere week een wandeling per afstand wisselend op donderdag- en vrijdagochtend. Onze leden kunnen meewandelen met beide afstanden. Maar er zijn ook leden die zich beperken tot de wandelingen van 5 km. We informeren elkaar via e-mail over de te lopen wandeling, het startpunt en eventueel aanwezige horeca.

De wandeltochten van 10 km worden per toerbeurt door 2 leden van de groep uitgezocht en voorgelopen. Soms is dat met een vertrekpunt in Nuenen, soms ook iets verder weg. In dat laatste geval verzamelen we op het Van Goghplein en carpoolen we naar het startpunt. We pauzeren onderweg bij een bankje en nuttigen dan ons eigen meegebrachte drankje en etenswaar. Als er een restaurant in de buurt van het einde van de wandeltocht is, puffen we daar gezellig uit.
Hier ziet u onze wandeling van 09-09-2022, zowel de route als plaatjes onderweg!

We hebben een 7-tal vaste wandeltochten van 5 km in en om Nuenen. Dat zijn wandeling 1 door het Broek, wandeling 2 over de Geeneinde Heide, wandeling 3 in de Stad van Gerwen, wandeling 4 ook in de Stad van Gerwen, wandeling 5 door de Oude Gracht-Eckart, wandeling 6 vanaf de Lindeboom Gerwen Broek en wandeling 7 vanuit de Opwettense Watermolen. Als een van de leden een zelfbedachte wandeling van deze afstand wil voorbereiden, is dat prima. Dit lid leidt dan die keer de wandeltocht.

Meewandelen met De Buitenbeentjes? Leden van PVGE Nuenen zijn altijd welkom om vrijblijvend mee te wandelen.
Maar let op: wij stellen stevige wandelschoenen met een goed profiel verplicht.

Wij hebben wat onderlinge afspraken gemaakt. Klik hier om deze te lezen.

Informatie: Contactpersoon: Jolanda van Eekeren-Tijsma. – e-mail: Bericht aan Jolanda

Hier leest u het jaarverslag over 2022.