PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Samen eropuit

Reizen

Onze reiscommissie is een erg actieve commissie die al jarenlang meerdaagse reizen en dagtochten organiseert waar veel belangstelling voor bestaat en die veel enthousiasme oproepen bij de deelnemers!

Wij willen de leden van onze vereniging met elkaar in contact laten komen middels uitstapjes om zo de saamhorigheid en de gezelligheid te bevorderen. Onze reisjes vinden plaats in een ontspannen sfeer en met een licht cultureel accent.

De reiscommissie organiseert ieder jaar twee meerdaagse reizen en meestal drie dagtochten: een in het voorjaar, een in de zomer en een in de winter. Voor wat betreft de meerdaagse reizen is er doorgaans een vliegreis en een busreis, in het voorjaar en najaar. In samenwerking met zowel KRAS als TUI wordt er gezocht naar mooie bestemmingen. Voor de dagtochten zoeken de reiscommissie leden zelf naar leuke plekjes en gaan samen met een touringcarbedrijf uit de omgeving de dagtocht verder invullen. De reizen vertrekken altijd vanaf de Clemenskerk in Nuenen.

Bij de dagtochten zijn koffie met gebak en als afsluiting een gezamenlijk diner op de route terug naar Nuenen inbegrepen. Voor de meerdaagse reizen naar het buitenland is het afhankelijk van het soort reis, ofwel een vliegreis of busreis, maar het zijn altijd geheel verzorgde reizen met begeleiding van een ervaren PVGE-reiscommissielid.

De reizen worden ruim van tevoren aangekondigd in de Nieuwsbrief of bij hoge uitzondering  in een Nieuwsflits. Op onze website vindt u daarna de uitgebreide informatie.

Informatiemiddag
De reiscommissie organiseert ook ieder jaar een informatiemiddag waarbij de plannen voor het nieuwe jaar bekend worden gemaakt en toegelicht door vertegenwoordigers van TUI en KRAS. Deze informatiemiddag vindt plaats in november of in januari en is bestemd voor alle PVGE leden die interesse hebben in de reizen. Alle leden van de reiscommissie zijn aanwezig om informatie te verschaffen over de reizen en de aanmeldprocedure.

Inschrijving
Inschrijven voor de gewenste reizen kan via de website door middel van het digitaal invullen van het zogenaamde aanmeldformulier. Inschrijving gaat in volgorde van binnenkomst van de aanmeldformulieren.

De reizen en dagtochten zijn in eerste instantie bedoeld voor leden van PVGE Nuenen. Deze genieten voorrang bij inschrijving. Dit geldt evenzeer bij eventuele wachtlijsten.

Reiscommissie samenstelling:
Voorzitter: Stephan van Geenen telefoon: 06 405 446 65, e-mail: Bericht aan Stephan van Geenen
Penningmeester: Marianne Plet, telefoon: 040 – 283 94 34, e-mail: Bericht aan Marianne Plet
Algemeen adviserend lid: Trudi Boorsma, tel. 040 – 283 38 30

Organisatie meerdaagse reizen:
Stephan van Geenen, telefoon: 06 405 446 65, e-mail: Bericht aan Stephan van Geenen
Corry Zimmer, telefoon: 06 519 491 23, e-mail: Bericht aan Corry Zimmer

Organisatie dagtochten:
Nelly Amelink, telefoon: 040- 283 78 11, e-mail: Bericht aan Nelly Amelink
Marianne Plet, telefoon: 040 – 283 94 34, e-mail: Bericht aan Marianne Plet

Reisvoorwaarden van reizen met PVGE Nuenen vindt u hier.

Hier leest u ons jaarverslag over 2022.