PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Oldtimerclub

Nuenen Classics

In onze club delen wij onze passie voor Oldtimers en alles wat daar mee samenhangt.

Wij willen een bijdrage leveren aan het in stand houden van het mobiele erfgoed. Wij wisselen onderling kennis en ervaring hierover uit. En natuurlijk rijden wij ook toertochten. Dat doen wij door de week.

De club bestaat uit een 32-tal eigenaren van Oldtimers. Alle voertuigen zijn 40 jaar of ouder en voldoen daarmee aan het belangrijkste criterium dat de wet aan een Oldtimer stelt. Verschil met andere Oldtimerclubs is dat de activiteiten door de week plaatsvinden.

Iedere eerste maandag van de maand heeft de club een bijeenkomst waarin we onderwerpen rond Oldtimers bespreken. In sommige gevallen nodigen we hiervoor een spreker/specialist uit. Tijdens de bijeenkomsten bereiden we ook de toertochten voor. De bijeenkomsten zijn in het Kwetternest, Mantelmeeuwlaan 12 in Nuenen.

Ritten:
Eenmaal per maand op de 2e donderdag, in de maanden april tot en met oktober, rijden we een toertocht. Deze tochten worden door één van de leden, bij toerbeurt, uitgezet. Wij rijden deze ritten in Oost-Brabant en in het grensgebied met België en Duitsland. Omdat het onmogelijk is om met een grotere groep auto’s bij elkaar te blijven, rijden wij in groepjes van 3 tot 4 voertuigen.

De kosten van het lidmaatschap van Nuenen Classics bedragen € 20,00 per jaar. Oldtimerclub “ Nuenen Classics “ is in februari 2016 opgericht.

Bezoek ook onze eigen website!  Hierop kunt u alle relevante informatie over onze club lezen.

Op 17-07-2022 deden we mee aan het evenement in het kader van Nuenen 200 jaar.
Klik hier voor een fotopresentatie van een aantal oldtimers die meededen aan de viering van Nuenen 200 jaar. Met een klik op deze regel ziet u een filmpje dat de LON gemaakt heeft van de start van deze oldtimerrit door Nuenen.

In oktober waren we met onze Oldtimers present bij Woonzorgcentrum Savant van Lenthof en hebben we de bewoners een mooie ochtend kunnen bezorgen.

Bent u geïnteresseerd? U kunt informatie krijgen of u aanmelden bij:
Voorzitter: Jan Kop, tel: 06 53 81 37 70,
Secretaris/penningmeester: Hans van Beekum, tel: 06 50 42 46 72,  e-mail: Bericht aan Hans
Activiteiten: Jan van de Ven, tel: 06 83 55 35 20, e-mail: Bericht aan Jan

Hier leest u ons jaarverslag over 2022.