PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Feest 75 jaar PVGE in Nuenen

Evenementen 03-09-2023
Evenementen 03-09-2023

Binnenkort verschijnt hier het verslag voor de leden van ons feest in Boxx Studios op 2 september 2023.

Klik op deze regel voor een impressie van ons feest gemaakt door de LON.

Nu vast het verslag voor de pers en wat foto’s ter illustratie.

 

Zaterdag 2 september was het zo ver: ons Nuenense feest ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van PVGE, in de prachtige ambiance van de Boxx studios (voorheen John Geeven Studios). Na het welkomstwoord van Joop Scholing, onze voorzitter, volgde een woordje van onze loco-burgemeester Niels Wouters. Hij bezorgde ons een enorme verrassing. Hij overhandigde Joop namens het gemeentebestuur de zilveren erepenning met oorkonde als blijk van grote waardering voor de verdiensten van onze vereniging voor de Nuenense gemeenschap! Super! Wat een geweldige opsteker!

Een grote stimulans om door te gaan met al onze activiteiten. Denk daarbij aan onze 41 clubs op creatief, sportief en cultureel gebied, maar ook aan kookclubs en een computerclub. En wat dacht u van genealogie, een motoren- en een oldtimerclub? Daarnaast organiseren wij dagtochten en meerdaagse reizen voor onze leden. Doen wij aan belangenbehartiging. Verzorgen wij lezingen over diverse onderwerpen, inloop koffie-ochtenden, alleengaandenlunches, houden wij bijeenkomsten voor nieuwe leden, voor vrijwilligers, voor de viering van een nieuw jaar… Te veel om op te noemen.

Wij zijn een bloeiende seniorenvereniging. Dat blijkt wel uit ons ledental dat gestegen is tot ruim boven de 1300. Wij voelen een grote onderlinge verbondenheid. Op onze Open Dag op 15 juli hebt u de sfeer in onze vereniging kunnen proeven: warm, belangstellend, vrolijk en vooral gezellig. Een vereniging waar wij als senioren ons heel erg thuis voelen. Kijk gerust eens op onze website www.pvge.nl/nuenen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar secretaris@pvge-nuenen.nl.

Maar nu ons feest.

Na het verrassende begin en gezellig onderling gepraat onder genot van een lekker drankje, startte het optreden van ras-entertainer Michiel Malschaert met een heftige opening met opzwepende muziek, rook, licht en zang. Het ene zangnummer volgde op het andere, waarbij hij het publiek voortdurend betrok bij alles dat er gaande was. Super!

Daarna weer tijd voor onderling contact en een drankje. Intussen zette Tong Ah een uitgebreid buffet klaar en volgde een optreden van Paula Snoeren met prachtige zang. Zij zorgde voor de vocale begeleiding van onze buffetgang. Lekker eten, drinken, mooie muziek. Wat wil je nog meer! En na het eten gingen velen los op de dansvloer.

Wat een geweldig feest! Aan alles was gedacht. Zo gezellig! Hier zullen we nog lang over napraten.
Een viering van ons 75-jarig bestaan waardig!