PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Geslaagde expositie fotogroep f2

Op 18 en 19 maart hebben we in ’t Kwetternest onze foto expositie gehouden. Er kwamen rond de 200 bezoekers naar onze foto’s kijken. Vrijwel unaniem waren de reacties van de bezoekers erg lovend, zowel m.b.t. de kwaliteit van de foto’s als de verzorging van de expositie.

Als fotogroep zijn we enkele maanden bezig geweest met de voorbereiding. Het begint natuurlijk met de keuze van de meest geschikte foto’s. Ieder lid mocht uiteindelijk 4 foto’s inleveren, die door een commissie werden beoordeeld op geschiktheid.
Nadat die keuze eenmaal was gemaakt werden de foto’s afgedrukt op een formaat van 30 x 45 cm.

De volgende stap was het snijden van de passe-partouts, een heel nauwkeurig werkje, dat we op een gezamenlijke werkochtend hebben gedaan. We gebruiken altijd allemaal dezelfde lijsten. Na het snijden konden de foto’s worden ingelijst. Daarna volgde de juiste zaalindeling om de foto’s op te hangen, waarbij werd gelet op kleur en onderwerp.

De avond voor de expositie hebben we met elkaar alles opgehangen, waarbij ook de nodige spotjes werden geplaatst, zodat we een goede belichting op de foto’s hadden.
We hebben hier als fotogroep met elkaar naar toe geleefd en ieder van ons heeft dat als heel positief ervaren. Uit de evaluatie nemen we een aantal opmerkingen mee, die de bezoekers hadden opgeschreven. We zien nu al uit naar de volgende expositie in 2025.

Namens fotogroep f2,

Carel Haisma