PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
11november 14.00u

Besturen bijeen

Het bestuur van PVGE Nuenen heeft een bijeenkomst gepland met de besturen van onze clubs en andere actieve sturende leden die vermeld staan op onze groene kaart, voor het uitwisselen van ideeën en wensen om elkaar wederzijds te ondersteunen.

Het bestuur van PVGE Nuenen wil graag alle clubs ondersteunen. Daarvoor is het nodig de aanwezige wensen te inventariseren. Door de langdurige vacature voor de functie van clubcoördinator is deze bijeenkomst van nog meer belang.

Het bestuur van haar kant wil bijvoorbeeld graag uitleg geven over de nieuwe clubfinanciën en het gebruik van de website. Onze website is ons gezicht naar buiten. Daarom is het nodig dat de webmaster op de hoogte is van alle wijzigingen in clubbesturen, de clubafspraken en de nieuwtjes. Maar er is meer: de website is ook bedoeld voor de clubs zelf. Dan denken wij aan verslagen van speciale bijeenkomsten, foto ’s of gewoon gezellige clubinformatie. Natuurlijk verspreidt u deze ook rechtstreeks via de mail, maar de website heeft in deze een bundelend effect.

Ieder bestuurslid zal een uitnodiging voor deze bijeenkomst krijgen, zodra de volledige agenda van deze bijeenkomst is vastgesteld. Wij hopen op een grote opkomst om samen onze vereniging sterk, veerkrachtig maar vooral ook gezellig te houden.