PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Genealogieclub

Komaf

Ben jij ook op zoek naar jouw voorouders? Loop je ook al tijden met het plan om toch eens uit te zoeken waar je nu precies vandaan komt en wie die voorouders van jou zijn? “KOMAF” kan je daarbij helpen.

 

Onze genealogieclub “KOMAF”  is een informele club, waarvan de leden elkaar wil stimuleren, van elkaar wil leren en de mogelijkheden van dit vakgebied (verder) wil ontdekken. Onze leden vormen een mooie mix van (familiale – en regionale) achtergronden en genealogische kennis, als ook een bijzondere mix met historische en culturele feitenkennis.

Elke tweede maandag van de maand komen we om 13.30u bijeen in het Kwetternest.

Wij willen een club zijn met circa 20 leden, waarbij voor iedereen de mogelijkheid moet worden geboden, zijn of haar vragen / zoekproblemen etc. ter discussie te kunnen brengen. Het merendeel van de leden werkt met “Aldfaer” maar er zijn er uiteraard ook die met andere stamboomprogramma’s werken. In 2021 zijn er door de coördinator / secretaris ook weer 186 genealogie gerelateerde – en / of cultureel-historische berichten / e-mails doorgestuurd aan de leden.

We zijn gestart met “10 minutenpraatjes”, waarbij een lid wat uitgebreider ingaat op bepaalde zaken die hij / zij tegenkwam bij de zoektochten.

Wij heffen geen aanvullende contributie.

Genealogie gerelateerde websites en verenigingen

Contactpersoon: Jan de Smit, telefoon: 040-2913800, e-mail: bericht aan Jan de Smit
Plaatsvervanger bij afwezigheid contactpersoon:
Richard de Grood, telefoon: 040 283 2458

Jaarverslag 2022 KOMAF