PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Thematisch werken

Fotoclub Perspectief

Wij zijn een groep zeer enthousiaste mensen met op fotogebied een zeer gevarieerd scala aan foto-ervaring. Wij werken voornamelijk thematisch.

Wij willen een kleinschalige vereniging blijven. Daarom hebben wij het maximum aantal leden op 12 gesteld.

Wij komen op de 2e en 4e maandag van de maand van 19:30– 22:00 uur bijeen in het Kwetternest. Het leren van elkaar staat centraal. Hierbij worden per lid 3 foto’s besproken, die in de map op Google Drive staan. Als na het bespreken van de foto’s nog tijd resteert worden ook nog foto’s bekeken die leden geplaatst hebben in een zogenaamde reservemap. Deze worden i.v.m. de tijd niet of zelden besproken. De reservemap is aangemaakt om de leden de gelegenheid te geven foto’s te tonen die gelet op het thema van die avond toch de moeite waard zijn om te bekijken. Ook hiervoor geldt de restrictie van 3 foto’s p.p.

Afgelopen jaar hebben we behalve die keren dat we vrij werk mochten tonen, de volgende foto items laten zien: beweging-abstract-(be-)spiegeling-stilte-voedselfotografie-wabi sabi-curven-macro-werk in uitvoering-beweging-herfst-schaduw-minimalisme en nostalgie.

Ook hebben we aandacht besteed aan het bewerken van foto’s door een bewerkingsverzoek te sturen naar de overige leden en kijken wat zij ervan gemaakt hebben en hoe dit tot stand gekomen is.

Klik op deze regel voor verdere informatie en een greep uit onze foto’s.

 

Bestuur:

Voorzitter: Marten Sikkens, telefoon: 06 268 324 35.
Secretaris: Jan van de Waterbeemd, Telefoon: 06 407 959 56 e-mail: bericht aan Jan
Penningmeester: Frans Blom 040 – 2832148

Fotoclub Perspectief is in februari 2016 opgericht.

Huishoudelijk reglement:
Klik de regel aan voor het Huishoudelijk reglement van de fotoclub “Perspectief”.

Jaarverslag 2022 Perspectief