PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Fotoclub

f/2

Onze leden hebben op fotogebied een zeer gevarieerd scala aan foto-ervaring. Sommigen hebben een jarenlange ervaring, anderen zijn "zo groen als gras"

Onze fotogroep is begin 2014 opgericht en bestaat momenteel uit 11 zeer enthousiaste leden met op fotogebied een zeer gevarieerd scala aan foto ervaringen; mensen met een jarenlange ervaring tot “zo groen als gras” en wat daar tussen in zit.

Bijeenkomsten:  Maandelijks, op de tweede dinsdag, wordt er een bijeenkomst met de leden gehouden van 09.30 – 12.30 uur in het Kwetternest.

Daarnaast wordt er op de vierde dinsdag van de maand een activiteit gehouden van 09.30 – 12.30 uur. Afhankelijk van de activiteit: of startend in het “Kwetternest” of op locatie.

In 2022 hadden we 12 “doe-activiteiten/individuele opdrachten”,  een aantal “Kwetternestactiviteiten”, en fotobesprekingen. Nieuw was dat we foto’s gingen vergelijken van dezelfde onderwerpen die we gezamenlijk hadden gefotografeerd tijdens de buitenactiviteiten. Dit leverde bijzonder interessante verschillen en inzichten op en we leerden veel van elkaar.  Onze maandopdrachten en een kettingfoto’s hebben heel veel creativiteit opgeleverd en iedereen vond het heel fijn om op deze manier met fotografie bezig te blijven.

Onze foto-expositie van maart 2023 trok veel belangstelling.
Klik op deze regel voor het uitgebreide verslag.

Bestuur:
Voorzitter: Brend Brevé, telefoon: 040 284 10 76
Secretaris/penningmeester: Henk Eijsink, Telefoon: 040 241 66 52 e-mail: Bericht aan Henk Eijsink

Hier leest u ons Jaarverslag over 2022