PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Coördinatie kookclubs

Commissie Kookclubs

De commissie heeft een coördinerende rol voor de 6 kookclubs van PVGE Nuenen en behartigt overkoepelende aangelegenheden voor de kookgroepen naar het bestuur van de PVGE Nuenen.

Commissie Kookclubs PVGE

De commissie heeft een coördinerende rol voor de 6 kookclubs van de PVGE en behartigt overkoepelende aangelegenheden voor de  kookgroepen naar het bestuur van de PVGE Nuenen.

Zij int de verschuldigde contributie bij de deelnemers van de kookclubs. Deze gelden worden gebruikt voor het in stand houden van keukengerei (bestek, borden, glazen, pannen, schoonmaakmiddelen, etc.) en een basispakket keukeningrediënten.

Ook beoordeelt zij de doelmatigheid van keukenapparatuur zoals fornuis, oven, koel-diepvrieskast. Voor deze beheeractiviteiten onderhoudt zij contacten met de kookclubs, de gebruikers van deze voorzieningen.

De commissie houdt toezicht op het ordelijk gebruik van keuken en keukengerei. Regelt 2x per jaar het schoonmaken van de keuken en schakelt daarvoor, in afstemming met de voorzitters van de kookclubs, leden van de kookclubs in.

De kookcommissie draagt ook zorg voor de lunch voor alleenstaanden op de 3e donderdag van de maand in het Kwetternest. Hiervoor doet zij een beroep op een groep vrijwilligers die gezamenlijk de lunch verzorgen.

De Commissie bestaat uit de volgende leden:
voorzitter Hans Groenen, telefoon: 040-2913019, e-mail: hansgroenen@gmail.com
secretaris/penningmeester Sierd de Vos, telefoon 040-2837973, e-mail: sierd.jdevos@gmail.com
lid Karel Feuler, telefoon 040-2831739, e-mail: kjffeuler@yahoo.com

Hier leest u ons jaarverslag over 2022.