PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Lekker en gezellig!

Barbecue 15 juli 2022

Daar was hij weer! Eindelijk na 2 jaar: onze compleet verzorgde luxe BBQ  in en om het “Kwetternest.”

Verslag van de barbecue-bijeenkomst 15-07-2022

Na de nodige voorbereiding ‘s ochtends en mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de leden van de scouting, was de jaarlijkse barbecue weer een geslaagd evenement.

De weergoden hielpen mee om alle leden in het zonnetje te zetten. De koks moesten hard werken om iedereen te voorzien van vlees of vis, hoewel de visbarbecue het nogal eens liet afweten en Cees de Lange als “blazer” druk was met het instant houden van het vuur, was het toch knap dat ook de garnalenspiezen warm afgeleverd konden worden. Sommige leden wisten niet dat het de bedoeling was 2x een opschepronde van vlees of vis te halen en ook de salade was snel verdwenen, maar de toegift van het fruithapje maakte weer veel goed.

Er werd gezellig gekeuveld overal aan de tafels in de warme zon en in de schaduw van de tenten. Binnen in het Kwetternest werd ook levendig met elkaar gediscussieerd, zodat zowel binnen als buiten een gemoedelijke sfeer hing.

Rond 20.00 uur keerden de meeste leden voldaan naar huis en konden de scouting-leden en de vrijwilligersgroep beginnen met het verzamelen van borden en glazen, afwassen en opruimen.

Met heel veel dank aan de attente en vriendelijke scoutingleden alsmede de inzet van de vrijwilligersploeg hopen we dit jaarlijks evenement nog lang te kunnen blijven organiseren.

De evenementencommissie.