PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Nieuweledenbijeenkomst

Wij willen graag kennis maken met onze nieuwe leden. Daarom nodigen wij eenmaal per jaar al onze nieuwe leden uit voor een bijeenkomst in het Kwetternest. Wij stellen ons dan voor, vertellen waar onze vereniging voor staat, vertellen over onze clubs en welke activiteiten wij organiseren voor al onze leden. Het wordt een informatief maar ook een gezellig samenzijn.

Natuurlijk zijn wij ook heel benieuwd naar uw verwachtingen en ideeën. Wij zijn een bruisende vereniging die openstaat voor uw inbreng. Wij gaan graag met onze tijd mee en zullen dus regelmatig ons aanbod, onze aanpak en onze organisatie aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u uw bijdrage leveren aan onze vereniging? Wij zijn altijd op zoek naar  enthousiaste vrijwilligers, die zich op bescheiden of meer naar voren tredend vlak willen inzetten. Laat het ons weten!

Door de coronabeperkingen hebben we vanaf 1 januari 2020 geen nieuwe ledenbijeenkomst meer gehouden. We doen daarom op 18 mei 2022 een inhaalslag. U krijgt een persoonlijke uitnodiging. Houd uw mailbox of brievenbus in de gaten.

Hier kunt u zich opgeven voor de bijeenkomst van 18 mei.