PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Zomerdagtocht Gorinchem en Slot Loevestein

Datum: woensdag 20 juli 2022
Vertrek: 09.15 uur vanaf de Clemenskerk, Park 53, Nuenen (zorg dat u op tijd bent).
U vindt het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Wat gaan we doen?
De bus vertrekt uiterlijk om 09.15 uur richting Gorinchem. Deze stad werd uitgeroepen als de mooiste vestingstad van Nederland, een belangrijke vesting in de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie en nog steeds intact.

We arriveren om 11.00 uur in Gorinchem, waar de koffie met taart klaar staat voor ons. Om 11.45 uur worden we opgehaald door een lokale gids voor een stadswandeling van 1,5 uur door deze prachtige stad met zijn rijke historie.

Rond 13.15 uur is de wandeling afgelopen en hebben we vrije tijd om te lunchen in een van de vele restaurantjes of te winkelen tot 15.00 uur.

Om 15.00 uur staat de bus weer klaar om ons naar Slot Loevestein te brengen voor een bezoek aan dit kasteel, bekend van de boekenkist van Hugo de Groot, maar er is meer, zoals de voorburcht en het soldatendorp. U kunt hier zelf rondwandelen en genieten van deze historische plaats midden in het oer Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen.

Om 16.45 uur vertrekken we naar het diner adres in Zeeland, waar we gaan genieten van een heerlijk 3 gangen diner. We verwachten rond 20.15 uur weer in Nuenen bij de Clemenskerk te zijn.

Prijs: 66,00 euro p.p.

Bij de prijs is inbegrepen:
Vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, 3 gangen diner, stadswandeling o.l.v. een lokale gids, administratiekosten en attentie voor de chauffeur.

Aanmelden voor 4 juli 2022 met onderstaand formulier.

Tegelijk met de aanmelding dient u het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer: NL63 RABO 01578 80 583 t.n.v. PVGE Nuenen, onder vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer en Gorinchem-Loevestein.

    Graag deze velden vullen met uw gegevens:
    Wilt u vegetarisch eten?

    Wilt u meteen uw partner inschrijven? Vul dan de volgende gegevens van uw partner in, anders kunt u deze overslaan:

    Wilt uw partner vegetarisch eten?