PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Olga van Rijsewijk – Mertens

Belangenbehartiging Heeze-Leende

Ik ben geboren in Almelo en woon sinds 42 jaar met mijn man in Heeze. Wij hebben twee dochters en vijf kleinkinderen.
Na mijn opleiding NXII (huishoudlerares) heb ik de diëtistenopleiding in Nijmegen gevolgd en ben vervolgens zowel intra- als extramuraal werkzaam geweest.
Jarenlang ben ik als diëtiste werkzaam geweest in ziekenhuizen en bij de toenmalige kruisvereniging en heb daarnaast ook lessen gegeven in dieet- en voedingsleer aan de opleidingen in de gezondheidszorg.
Op freelance basis heb ik lange tijd in het kader van gezonde leefstijl voorlichting gegeven en lezingen verzorgd voor diverse organisaties zoals de Nederlandse Hartstichting en bij Pensioen in Zicht cursussen. Tevens heb ik tot mijn pensioen een zelfstandig gevestigde dieet- en voedingsadviespraktijk gehad met als specialisatie interne ziekten.

Na mijn pensionering kwam ruimte vrij om mijn tijd anders te besteden; zo geniet ik van de kleinkinderen, fietsen, golfen, zwemmen en bridgen.

Een paar maanden geleden ben ik, via contacten vanuit de bridgeclub in Heeze, gevraagd om de functie van belangenbehartiging in het PVGE-afdelingsbestuur over te nemen van Willy Veenis.
In de afgelopen korte tijd heb ik de samenwerking al als heel prettig ervaren en hoop in de komende tijd goed voor de belangenbehartiging op te kunnen komen.

Olga van Rijsewijk
040 226 2973
olga@rijsewijk.nl

 

Terug naar het bestuur