PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Lotje Willemse

Clubcoördinator

Hallo, ik wil me even voorstellen, nu ik de PVGE-gelederen ga ‘versterken’
Ik ben geboren in Den Bosch, ging naar de Sociale Academie in Eindhoven en daarna naar Nijmegen om als Buurtopbouwwerker aan de slag te gaan.
Na de geboorte van de eerste dochter was parttime werken niet mogelijk dus ben ik als vrijwilliger actief geworden in het Wijkopbouworgaan, startte ik vrouwenpraatgroepen en richtte met enkele anderen een inloopcentrum op in mijn wijk.
In 1983 verhuisde ik, met inmiddels nog een dochter en een zoon naar Heeze, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Naast Peuterspeelzaalbestuur, Ouderraad en 18 jaar in het bestuur van de Brabantse dag deed ik een opleiding Binnenhuisarchitectuur, werkte ik in interieurzaken, gaf inrichtingsadviezen en werd docent bij verschillende Volksuniversiteiten. De financiële malaise dwong me opnieuw om een ‘carrièreswitch’ te maken. Ik ging werken met mensen met een verstandelijke beperking en heb dat, tot aan mijn pensionering, ruim 10 jaar met erg veel plezier gedaan.
Tegenwoordig zijn er drie kleindochters, een tuin, een fiets en een grote vriendenkring, die regelmatig de aandacht vragen.

Voor de PVGE ga ik me inzetten als clubcoördinator. Ik hoop het met net zo veel plezier te doen als met alle andere dingen die in mijn leven voorbij zijn gekomen.

Lotje Willemse
040 226 4489
willemse.lotje@gmail.com

 

Terug naar het bestuur