PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Leo Slegers

Secretaris

Graag wil ik mij even aan u voorstellen.
Mijn naam is Leo Slegers en ik ben ik 1948 in Someren geboren. Begin 1973 ben ik samen met mijn vrouw en kinderen in Geldrop komen wonen. Sinds 2011 wonen we in de Stationsstraat in Geldrop.

In 1963 ben ik bij Philips begonnen met de JNO-opleiding, (Jongens Nijverheid Opleiding) en daarna geplaatst in de werkplaats van de Centrale Gereedschap Makerij. In de beginjaren bij Philips was er veel gelegenheid tot verdere ontwikkeling door het volgen van diverse cursussen en scholing. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt, onder andere door het volgen van de opleiding tot Werktuigbouwkundige op MTS-niveau en de Sociale Academie in Den Bosch.
De laatste 20 jaar heb ik bij Philips voornamelijk productieafdelingen geleid. De laatste was in Lommel. In totaal heb ik 40 jaar gewerkt. En in 2004 ben ik met pensioen gegaan en kwam er tijd voor andere zaken.

Na mijn pensionering kwam er ruimte vrij om mijn tijd anders te besteden; zo geniet ik van de kleinkinderen, fietsen, wandelen, golven, volleyballen en vakantie vieren. Maar ook het vrijwilligers werk bevalt me goed. Mijn bijdrage betreft het vervoer van patiënten in het St. Anna ziekenhuis, het onderhoud van de Kasteeltuin in Geldrop. De afgelopen 9 jaar was ik penningmeester van de CDA-afdeling Geldrop-Mierlo. En sinds kort de secretaris van de PVGE- afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende.

In het afgelopen jaar heb ik deze functie overgenomen van Jos von Reth. In de ALV-vergadering van 16 februari 2018 ben ik aangenomen als bestuurslid en secretaris. De komende jaren hoop ik voor deze vereniging mijn bijdrage te kunnen geven en kijk ik uit naar een prettige samenwerking met u allen.

Leo Slegers
040 285 3758
secretaris@pvge-geldrop.nl

 

Terug naar het bestuur