PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Midgetgolfclub ‘de Putters’

De midfgetgolfclub speelt van eind maart tot eind oktober elke dinsdag vanaf 14.00 uur op de prachtige midgetgolfbaan aan de Bosrand 164, Geldrop. Het is een gezonde buitenactiviteit in gezellige sfeer, die iedereen kan doen.

Stick en ballen zijn aanwezig.Kom maar kijken.
De contributie bedraagt € 25,- per jaar.

Inlichtingen: Maria Kwee
040 286 3330

 

Graag willen we u kennis laten maken met onze midgetgolf club.

In 1996 zijn we begonnen en hebben nu 33 leden. We spelen vanaf het begin tot het eind van de zomertijd op dinsdagmiddagen van half twee tot een uur of vier op de professionele banen van de Midgetgolfclub ‘Geldrop’. We kennen een grote vrijheid van komen en gaan.
De 13.30 uur betekent alleen dat vanaf dat moment de banen open zijn voor ons.

Er wordt gespeeld voor de gezelligheid. Gedurende het seizoen wordt een enkele keer de score genoteerd, zodat bij de “strijd” om de wisselbeker ieders handicap kan worden bepaald.
Deze wedstrijdmiddag wordt doorgaans afgerond met een buffet of barbecue.
In de wintermaanden wordt er af en toe een gezellige middag georganiseerd om het contact levendig te houden.

Het Midgetgolf kent meerdere baansoorten. Wij spelen op banen van ca. 7 meter.
Bij Golf speelt men met meerdere sticks – Bij Midgetgolf met één stick maar desgewenst met meerdere ballen. Er zijn banen die soms om een eigen behandeling vragen en de kans van succes is dan groter. Maar er zijn genoeg spelers die met één bal ook succes hebben én genieten!

Midgetgolf is een buitensport en echt iets voor senioren, die op een eenvoudige gezellig manier hun noodzakelijke beweging combineren. De kosten voor 2017 zijn 25 euro per jaar.

Heeft U interesse ? Kom op een dinsdagmiddag eens proberen. Het is gratis!
Stick en ballen liggen voor U klaar.

Het terrein is te vinden via een pijl met opschrift “Midgetgolfclub Geldrop” op de hoek van de Admiraal Byrdstraat en Bosrand in Geldrop (Coevering).