PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Jeu de boules-club ‘’t Ligt’

We starten op dinsdag en spelen dan, tijdens de wintertijd (2 november 2021 tot en met 22maart 2022), elke dinsdagmiddag, op de binnenbanen van jeu de boules-club “De Lammen Errum” aan de Linze 11 in Geldrop.

 

Jeu de Boulesclub “ ’t Ligt “ is een kleinschalige club en is opgericht in 1999.

Wij spelen voor de gezelligheid, al zou je dat aan het fanatisme tijdens het spel niet denken. Om toch een beetje de onderlinge vaardigheden te testen wordt er tijdens het speelseizoen 3x voor het clubkampioenschap gespeeld. De clubkampioen wordt geëerd met de wisselbeker.
De contributie bedraagt €25,00.

We spelen op de binnenbanen van Jeu de Boules club “De Lammen Errem” . We kunnen gebruik maken van 8 mooie banen. Deze banen vind je in de aanbouw van de sporthal aan de Linze 11, 5667 AH Geldrop.

Ons speelseizoen is vanaf de eerste dinsdag in november tot en met de laatste dinsdag van maart van het volgende kalenderjaar (wintertijd). De hal gaat open om 13.45 uur. Kort voor 14.00 uur wordt de samenstelling van de teams door loting bepaald. Een team bestaat uit vier personen (twee tegen twee) We spelen een eerste ronde tot +/- 15.00 uur en dan nemen we een pauze om iets te drinken en gezellig wat te kletsen. Na de pauze spelen we een tweede ronde, uiteraard tegen andere tegenstanders. Na de tweede ronde om +/- 16.00 uur eindigt de spelmiddag.

Het lidmaatschap van de club loopt gelijk met het kalenderjaar.
Je kunt op elk moment lid worden. Kom tijdens ons speelseizoen gerust, vrijblijvend, een paar keer kijken en meespelen (jeu de boules ballen zijn voldoende aanwezig).

Je kunt ook voor informatie terecht bij:
Lex Vorspaget (voorzitter)
040 8432 355

of bij: Nellie van de Kruijs (penningmeester)
040 2852 914