PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Op bezoek bij Joep Coppens

Onze gezellige beeldhouwclub bestaat inmiddels 4 jaar. We zijn weer gestart voor het tweede halfjaar en bijna alle mensen van het eerste uur zijn er nog. Ze komen elke twee weken op dinsdag vol enthousiasme hakken, beitelen, raspen, houtbewerken en mooie dingen maken in Heeze.

Eens per jaar hebben we, in de zomermaanden, gezamenlijk een uitje. Dit jaar stond een bezoek aan de molen en atelier van beeldend kunstenaar Joep Coppens in Deurne op het programma. In vogelvlucht vertelde hij zijn levensverhaal en daarbij de ontwikkeling van zijn vele werken, meest bronzen. In het kader van “Deurne uit de Kunst” hebben we in het gemeentehuis van Deurne ook nog werk van hem mogen bewonderen. Rondom de molen zijn een aantal beelden van Joep Coppens opgesteld.

Daarna een verrukkelijke lunch bij Beekman en Beekman. En als klap op de vuurpijl mochten we, bij uitzondering, de bronsgieterij van Jos Boerenkamps bezoeken. Zeer indrukwekkend! Willem van Oranje, een beeld van 3 m hoog werd op dat moment in vier delen gegoten en wordt binnenkort op de markt in Dordrecht onthuld.

Heeft u zin om eens te komen kijken en meedoen? Er zijn nog 1 tot 2 plaatsen in te vullen.

Neem gerust contact op met:

Anneke Groenveld
040 2240 444 of 06 5393 8767

 

Terug naar Beeldhouwclub ‘Stoned’