PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Clubs

De PVGE heeft als motto: Samen actief, samen sterk.

De PVGE wil mogelijkheden bieden om samen met anderen te kunnen zijn, om anderen te ontmoeten en daarnaast ook om op een of andere wijze actief te kunnen zijn. Daartoe zijn onder meer onze 17 clubs.

Informatie over deze clubs vindt u in de linker kolom van deze pagina. Daar vindt u ook hoe en bij wie u meer informatie kunt krijgen. Uiteraard kunt u ook uw contacten en uw vertier buiten onze vereniging zoeken. Die mogelijkheden zijn te divers om daarvan een overzicht te kunnen geven. Maar als u zoekende bent, heeft u misschien enig nut van de verwijzingen in de rechterkolom. Daar vindt u ook de toegang tot de andere PVGE-verenigingen. U kunt in principe ook lid worden van de clubs van die PVGE-verenigingen.

De PVGE-clubs (die in de linkerkolom dus) opereren weliswaar onder de vlag van de PVGE, maar elke club heeft een eigen bestuur en vraagt van de deelnemers een aparte contributie. Ondergetekende is lid van het verenigingsbestuur en heeft de rol van clubcoördinator. Zij onderhoudt het contact tussen de club en het bestuur en ondersteunt desgevraagd clubs bij organisatorische problemen. Misschien vindt u wel dat er nog een andere club aan onze vereniging moet worden toegevoegd. Neem dan contact op met ondergetekende. Wanneer het verenigingsbestuur vindt dat de voorgestelde club passend is binnen de PVGE, en u samen met de clubcoördinator een ‘trekker’ voor deze activiteit weet te vinden zal u voorstel graag worden overgenomen.

Lotje Willemse, clubcoördinator
040 226 4489
willemse.lotje@gmail.com