PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Thuisleefgids, uitstekende informatie

Dat de ouderdom met gebreken komt, weet iedereen. Dat daarbij vaak de woning een rol speelt, is ook algemeen bekend. Uit onderzoek is bekend dat de meeste ouderen in hun huidige woning (en woonomgeving niet te vergeten) willen blijven wonen. Wat vaak kan, maar ook vaak niet zomaar. Ook dat beseffen velen, dat de woning eigenlijk aangepast dient te worden om er veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen. Woning aanpassen, eigenlijk wel ja, maar het komt er maar niet van. Waarom eigenlijk niet? Een veel voorkomende reden hiervoor is dat men te weinig op de hoogte is van de mogelijkheden. WAT moet er aangepast worden, HOE doe je dat, HOEVEEL kost dat, WIE kan je helpen, WAAR moet je zijn, enzovoort.

Natuurlijk gaat het niet alleen om de woning. Mensen die op een of andere manier gehandicapt zijn of chronisch ziek zijn, kunnen baat hebben bij op de aandoening aangepaste hulpmiddelen. Voor de vuist weg wat voorbeelden: douchestoel, traplift, bedsteun, rollator, deurcamera, toiletverhoger en heel veel meer. Hulpmiddelen die het dagelijks functioneren aanmerkelijk kunnen vergemakkelijken. Alleen… je moet maar weten WAT er allemaal is, WAAR dat te krijgen is (niet alleen kopen, ook -gratis- lenen behoort tot de mogelijkheden), WAT dat kost, enz.

 

In de thuisleefgids kunt u het vinden

In de Thuisleefgids kunt u niet alleen een veelheid van hulpmiddelen, producten en diensten vinden, de site is zo ingericht dat je ze ook met elkaar kunt vergelijken. Er is zelfs een speciale rubriek voor mantelzorgers en een rubriek met hulpmiddelen voor specifieke aandoeningen. U kunt er ook lezen welke middelen voor een vergoeding in aanmerking komen. En bij dit alles is het van groot belang dat hier sprake is van informatie uit een ONAFHANKELIJKE bron.

Ook al past het momenteel niet bij uw situatie, breng toch eens een bezoek aan thuisleefgids.nl
De moeite meer dan waard. U zult versteld staan van de uitvoerige, keurig gerangschikte informatie waar u uw voordeel mee kunt doen wanneer het bij u aan de orde is.