PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Excursie ’t Wasven

De evenementen Commissie van de PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende organiseert  op vrijdag 17 juni 2022 een excursie naar Groendomein het Wasven in Eindhoven. Celebeslaan 30.
Aanvang 14 uur, met koffie met wat erbij.
Toegang gratis voor leden PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende; €5 voor niet leden.
Graag vooraf aanmelden bij Max van Hofweegen: MaxvHofweegen@Gmail.com of tel 040 226 3334

Groendomein Wasven, groen in alles wat we doen
Een stukje puur natuur in Eindhoven. Dat samen door vrijwilligers, medewerkers en deelnemers op een unieke manier wordt beheerd. Met focus op een duurzame, groene toekomst.

We verwelkomen u graag op 17-06-2022 op Groendomein Wasven, een plek waar natuur, cultuur, voedselproductie, zorg en horeca bij elkaar komen. Bij ontvangst hebben we zelf-gebrande koffie met gebak voor u klaarstaan. Daarna krijgt u een rondleiding van anderhalf uur over het hele Groendomein, waarbij u van alles te weten komt over de samenhang van natuur, cultuurhistorie en voedselproductie op deze oude plek. Aan het eind kunt u heerlijk naborrelen op ons terras bij de boerderij. (Dit op eigen kosten.)

De wandeling loopt over de zandpaden door een weelde van landschapjes die allemaal met elkaar verbonden zijn, deels tussen akkers en weides, deels door bossen en boomgaarden.

Overzicht activiteiten:

14:00 uur welkom, koffie met gebak

14:30 rondleiding over het Groendomein

16:00 Borrel op ons terras op eigen kosten.

Er is  ruimte voor maximaal 25 personen, dus meldt u snel aan.