PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

De PVGE vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende zal op korte termijn worden opgeheven. Inschrijven als nieuw lid is zodoende niet meer mogelijk. Wij verwijzen u graag door naar een van de overige 7 lokale verenigingen van PVGE.

Voor iedereen van 50-plus

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Onze PVGE-vereniging is opgericht in 1984 en bestrijkt de gemeentes Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende. De vereniging heeft momenteel ruim 800 leden. Regelmatig worden lezingen, excursie en andersoortige evenementen georganiseerd. Onze leden kunnen deelnemen aan onze eigen clubs, maar ook aan die van de zeven andere PVGE-verenigingen. Als u vindt dat er nog behoefte is aan een andere club of activiteit, dan willen we dat gaarne in overweging nemen.
Onze verenigingen, actief in de lokale samenleving
De PVGE bestaat uit 8 lokale juridisch zelfstandige PVGE verenigingen. Zij zijn verenigd en werken nauw samen in de PVGE koepel. De voorzitters van de lokale verenigingen vormen, samen met het dagelijks bestuur, het verenigingsbestuur en komen elke maand in vergadering bijeen.
Waarom lid worden van de PVGE?
U vindt in totaal 160 clubs waar u aan mee kunt doen. Er zijn clubs op het gebied van sport, kunst, reizen, cultuur, muziek, theater en 'bij de tijd blijven'.
Belangenbehartiging in detail
Belangenbehartiging is een begrip dat vooral de laatste jaren sterk in belangstelling is toegenomen. Ook in onze vereniging is het langzamerhand één van onze top prioriteiten geworden.

Nieuws

Wis filter
Er zijn geen nieuwsberichten gevonden die aan de filter(s) voldoen