PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

De schoonheid van de natuur in de Alpen

Lezing: Maandag 21 november 2022 om 14.00 uur
Inleider: Mw. Lika Smirnova
Locatie: De Lievendaal, Lievendaalseweg 3, Eindhoven
Aanmelden: vóór 16 november 2022
Informatie/afmelden: Janny Vrijhof, 040 2624087

Helaas kan de eerder gepubliceerde lezing van mevr. Smirnova over ‘Vrouwen op de Russische troon in de 18 de eeuw’ niet doorgaan vanwege haar corona klachten.
In haar plaats hebben we Koos en Suzanne Middeljans bereid gevonden een lezing te houden over de Alpen ook op 21 november a.s.
Zij nemen ons mee hoog in de bergen om op dit manier indrukken te geven van de schoonheid van de natuur in de Alpen.
Zij hebben er een tijdje gewoond en hadden de luxe om er een aantal jaren meerdere keren per week rond te lopen in alle seizoenen. Ook zijn zij er met een trektocht doorheen gelopen van noord naar zuid. En zodoende hadden zij de kans om meer van de natuur te kunnen beleven als de gemiddelde toerist. Bovendien waren zij steeds ergens tussen de 1500 en 3000 meter. En daar komt niet iedereen.
Voor de pauze willen zij veel laten zien van bloemen, zoals orchideeën, maar ook van vlinders, marmotten, gemzen en steenbokken. En na de pauze volgen een aantal filmpjes over dezelfde onderwerpen.
Graag tot 21 november in de Lievendaal.

Aanmelden

    Er wordt een bijdrage van € 2,00 per persoon gevraagd, te voldoen vóór de aanvang van de lezing. Aangezien er kosten worden gemaakt, verwachten wij dat u komt als u zich aangemeld hebt. Plotseling verhinderd, meldt u dan af!

    Velden met (*) zijn verplicht.