PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Expositie De FotoSchouw belooft diversiteit en kwaliteit

De tweejaarlijkse expositie van fotoclub De FotoSchouw staat weer voor de deur. Die vindt op zaterdag 23 en zondag 24 maart plaats in wijkcentrum ’t Slot op Kastelenplein 167 in Eindhoven.

Op beide dagen zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de beste foto’s van de clubleden te zien. Met in totaal 130 foto’s en een audiovisuele presentatie van een half uur is het een van de grootste fototentoonstellingen in de regio. De toegang en parkeren zijn gratis.

Uitdagingen

In de grote zaal zal het mooiste vrije werk van de fotografen te zien zijn. Bezoekers kunnen daarbij rekenen op ruim honderd foto’s over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is in de kleine zaal te zien hoe de leden in het afgelopen jaar zijn uitgedaagd om een aantal thema’s op bijzondere wijze in beeld te brengen. Thema’s die daar de revue zullen passeren zijn Pars pro Toto, Niet-alledaagse portretten, Spiegeling en Tegenstelling.

Verrassende creaties

De combinatie van vrij werk, thematisch werk en de audiovisuele presentatie beloven een verrassende expositie op hoog niveau. Natuurlijk zijn op beide dagen ook de Fotoschouw-leden aanwezig en geven voor wie meer wil weten alle nodige uitleg over hun creaties.