PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kookliefhebbers opgelet!!

Er zou een kookclub opgestart kunnen worden onder de paraplu van de PVGE.

Met deze vraag van een aantal leden in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie. En.. we hebben er zelfs twee gevonden, beide in Best. Het zijn volledig uitgeruste keukens, geprobeerd zal worden om aan al onze wensen te voldoen.

Er is heel veel mogelijk: avondvullend koken, lunchgroepen, middaggroepen….. Je kunt ervoor kiezen om het menu van het maand te koken onder leiding van een echte kok. Je kunt koken alleen voor je eigen groep of later daarbij partners/gasten uitnodigen. Je kunt zelf  recepten uitzoeken, zelf de ingrediënten verzorgen en eventueel je eigen wijn meenemen. Maar je kunt ook alles door de kookstudio laten regelen.

Om het aantrekkelijk te houden zou een groep uit plusminus 8 deelnemers moeten bestaan.

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om – samen met anderen – te koken of het te leren? Er is een kok beschikbaar die er zijn medewerking aan wil verlenen.

Laat ons dit dan weten door een mail te sturen naar de clubcoördinator van de PVGE Best.

Update 24 augustus:

Inmiddels is hebben zich voldoende belangstellenden aangemeld om drie groepen te formeren. De eerste daarvan gaat a.s. maandag 28 augustus van start. Voor meer informatie zie de clubpagina van de kookclub