PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Hoe werkt de Theaterclub?

In de maand mei ontvangt u een brief met daarin (5) aanbiedingen voor het nieuwe seizoen. Op hetzelfde moment ontvangt u ook een machtiging. Als u de ingevulde en ondertekende machtiging terugstuurt, geeft u te kennen te boeken. en daarbij toestemming het verschuldigde bedrag van uw rekening te mogen afschrijven. Het bedrag per voorstelling wordt circa 3 weken voor dat de voorstelling aanvangt van uw rekening afgeschreven. (Nieuw)

Termijn van insturen.
U hebt na ontvangst van het programma in mei 10 dagen de tijd om de ingevulde en ondertekende machtiging bij de coach in de brievenbus te doen. De coach moet namelijk meteen na die 10 dagen de theaters laten weten hoeveel plaatsen er van de eerder gereserveerde plaatsen worden afgenomen.
Als u door onzekerheden op een datum niet kunt inschrijven, bijv. door een mogelijke ziekenhuisopname, dan kunt u zich als reserve opgeven. Soms komen er plaatsen vrij bijv. door ziekte van een van de deelnemers. U krijgt dan een aantal dagen voor aanvang van de voorstelling een telefoontje als er een plaats vrijkomt.
Nieuw: Als later blijkt dat u niet aan één of meerdere voorstellingen kunt deelnemen, dan moet u zelf voor vervanging zorgen. Dat mag iedere persoon zijn, ouder dan 50 jaar. Nadat de voorstelling heeft plaatsgevonden wordt bekeken of u in aanmerking komt voor een mogelijke restitutie.

U ontvangt uw theaterkaartje(s) op het moment van vertrek, meestal bij het instappen in de bus. Er wordt genoteerd welk pauzedrankje u wenst. Voor elke voorstelling wordt er een indeling gemaakt, dus daar waar we in het theater komen te zitten. U kunt speciale wensen kenbaar maken aan de coach (op de machtiging schrijven).

Ongeveer 5 dagen vóór de aanvang van de voorstelling ontvangt u een bericht, met daarin de opstaptijd en bijzonderheden. Als u lid bent: is het toegestaan eenmalig een gast mee te nemen, ook als deze nog geen lid is van PVGE, mits 50+. De inschrijving voor een gast gaat, op hetzelfde formulier.

In de op de machtiging genoemde prijs is alles inbegrepen zijnde: het kaartje, vervoer, garderobe, twee drankjes, bitterballen en soms een etentje.

Het vervoer is altijd per bus, met uitzondering van het amateur toneel in Best.

Ook als u geen lid bent van de theaterclub mag u eenmalig een verzoek doen om met een theatervoorstelling mee te mogen.
In dat geval eerst even bellen met de coach: W. Zijlstra 0499-372373 of inspreken.