PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Algemene clubinformatie voor leden

PVGE Best heeft een groot aantal clubs waarin een grote variatie aan activiteiten is georganiseerd. Zo zijn er clubs die overdag bijeen komen. Maar speciaal voor leden die overdag nog werken zijn er ook clubs die hun bijeenkomsten in de avonduren hebben. Te weten: Bordspelen, de Bridgeclub en de Theaterclub. Kijk op hun clubpagina wat zij allemaal kunnen bieden.
Informatie over alle huidige clubs vind je via links in het menu.
Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van een club moet men lid zijn van de PVGE. Om je als PVGE-lid aan te melden klik je op Lidmaatschap.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een club, neem dan eerst contact op met de clubcoach. Je kunt namelijk altijd een keer komen kijken of het bevalt om lid te worden van de club. Besluit je om lid te worden van de club, dan zal de clubcoach je een inschrijfformulier geven, of je gebruikt dit online inschrijfformulier.
Leden van PVGE mogen bij alle andere PVGE verenigingen clublid zijn. Slechts van één andere vereniging kan men ook gastlid worden. Daarmee krijgt men dezelfde rechten als de leden van de eigen vereniging. Het gastlidmaatschap moet worden aangevraagd bij de secretaris, zie contact,
Als je wilt weten wanneer de clubactiviteiten plaats vinden kijk dan in de kalender.

Wil je zelf een club starten binnen PVGE-Best? Neem dan contact op met Sjef van Gastel, tel: 06-83214814 of via e-mail.
Voor een indruk van de clubactiviteiten van het afgelopen jaar, zie het jaarverslag onder Publicaties.