PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu


REIZEN

CONTACT

  • Meerdaagse reizen, Mies Mermans: 040 204 25 36
  • Dagreizen, Truus van de Vorstenbosch: 040 221 51 40
  • E-mailcontact

 

 

 

PROGRAMMA 2022-2023
Maandag 29 mei t/m 6 juni 2023: Highlights van Portugal, 9-daagse vlieg-/busreisACTIVITEITEN 
De Reiscommissie organiseert middaguitstapjes, busdagtochten en meerdaagse reizen voor de (gast)leden van de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard. Bij het zoeken naar reisdoelen staan cultuur, natuur en bezienswaardigheden, gezelligheid en ontspanning voorop.
Van personen met een beperking wordt verwacht dat zij even overleggen alvorens voor een reis in te schrijven. Elk reisprogramma wordt in de Nieuwsbrief en op de website gepubliceerd.

EMA REIZEN
Busdagtochten en meerdaagse reizen worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van EMA REIZEN. Meerdaagse reizen worden samengesteld in nauw overleg met EMA REIZEN.

BEGELEIDING DOOR REISCOMMISSIE
Busdagtochten en meerdaagse reizen worden begeleid door een lid van de Reiscommissie.

DEELNAME
Na publicatie kunt u zich voor het aangeboden programma aanmelden via het in de publicatie genoemde telefoonnummer of via e-mail: reizen@pvge-awv.nl

Alleen aanmeldingen vanaf de aanmeldingsdatum worden in behandeling genomen. Bij inschrijving hebben (gast)leden van de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard (tot een bepaalde datum) voorrang. Leden van andere PVGE-verenigingen komen op een wachtlijst. Aan een middaguitstapje of busdagtocht kunnen ook niet-PVGE-leden eenmalig als introducé deelnemen, maar de eigen PVGE-(gast)leden hebben ook hier voorrang. Aan onze meerdaagse reizen kunt u alleen deelnemen als u PVGE-lid bent.

KOSTEN
Bij alle activiteiten wordt duidelijk aangegeven wat de kosten zijn, wat u daarvoor kunt verwachten en hoe u kunt betalen. Bij de meerdaagse reizen betaalt de PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard de attentie voor de chauffeur. Aan deelnemers van andere PVGE-verenigingen kan een extra bijdrage voor gemaakte kosten gevraagd worden.FOTOGALERIJ
September 2019 – Meerdaagse reis Friesland
September 2017 – Meerdaagse reis Saar-Louis
Juni 2017 – Meerdaagse reis Slovenië