PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard organiseert in samenwerking met EMA Reizen de volgende dagtocht:

VRIJDAG 29 JULI

FLORIADE – GROWING GREEN CITIES

Vertrektijden:
08:15 uur: Valkenswaard – kerk, Warande 8
08:30 uur: Aalst – Jumbo, Hortensialaan

Op 14 april opent Floriade haar poorten in Almere. U ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En u geniet er van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat u verrassen!

De Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade wordt sinds 1960 één keer per 10 jaar in een Nederlandse plaats gehouden. De Floriade is de opvolger van de Floratentoonstellingen. Floriade is de benaming die gebruikt wordt voor de in Nederland gehouden tuinbouwtentoonstellingen die voldoen aan bepaalde normen om zich wereldtuinbouwtentoonstelling te mogen noemen. Meer dan 400 nationale en internationale deelnemers tonen hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken.
Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kunt u ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. U kunt een reis maken langs de vele in bloei staande tuinen, het inspirerende arboretum, smullen van verrassende gerechten of uzelf onderdompelen in het afwisselende kunst- en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. 

Stap in de 850 meter lange kabelbaan. Onderweg geniet u van een prachtig uitzicht. Een ritje met de kabelbaan duurt ongeveer 5 minuten, waarbij u over de A6 en het Floriade-terrein zweeft. U kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.
Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kunt u ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. U kunt een reis maken langs de vele in bloei staande tuinen, het inspirerende arboretum, smullen van verrassende gerechten of uzelf onderdompelen in het afwisselende kunst- en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. Stap in de 850 meter lange kabelbaan. Onderweg geniet u van een prachtig uitzicht.
Een ritje met de kabelbaan duurt ongeveer 5 minuten, waarbij u over de A6 en het Floriade-terrein zweeft.

’s Morgens rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres, waar de koffie met gebak voor u klaarstaat. Na de koffie vervolgen we onze weg naar de Floriade in Almere. Hier heeft u voldoende vrije tijd om alle pracht en praal op eigen gelegenheid te aanschouwen. Vergeet vooral niet om de Floriade vanaf de hoogte te bekijken. Een ritje met de kabelbaan is in de entreeprijs inbegrepen. Na al deze indrukken staat op de afgesproken tijd de touringcar weer voor u klaar en rijden we naar ons dineradres, waar we deze dag afsluiten met een heerlijk driegangendiner.

De prijs van deze tocht bedraagt: € 85,25 p.p.
Inclusief: vervoer per luxe touringcar, 1x kopje koffie met appelgebak, entree & ritje met kabelbaan, driegangendiner.

Aanmelden:
Vanaf 30 maart tot 30 juni:
Telefoon : 040 221 5040
E-mailcontact

Betaling uiterlijk 1 juli:
Nadat uw aanmelding door de Reiscommissie per mail of telefonisch is bevestigd, kunt u het reisbedrag overmaken op rek.nr. NL62 RABO 0155706055 t.n.v. PVGE Aalst-Waalre-Valkenswaard, onder vermelding van Dagreis Floriade bus 2.

Bereikbaarheid:
De begeleiding is gedurende deze dag bereikbaar op 06 4415 0407.