PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Najaarsbijeenkomst

Hierbij nodigt de Evenementencommissie u namens het bestuur van de PVGE uit voor de 35ste Najaarsbijeenkomst op woensdagmiddag 26 oktober in theater De Hofnar, De Hofnar 10, Valkenswaard voor

EEN MIDDAGJE THEATER
met
Karin Bloemen

Exclusief voor de leden van de PVGE afdeling Aalst-Waalre en Valkenswaard. Bij binnenkomst ontvangt u uw plaatsbewijs voor het theater waarna u kunt genieten van een kopje koffie in het restaurant. Vervolgens krijgt u uw plaats aangewezen in de theaterzaal, waar Karin Bloemen voor u zal optreden. Aan het einde van de middag sluiten we af met een hapje en een drankje.

 

 

Programma:
➢ 13:30 uur: Opening van de zaal en ontvangst en registratie. Na de registratie kunt u op uw gemak genieten van een kopje koffie of thee.
➢ 14:00 uur: Opening door de voorzitter, gevolgd door eerste deel optreden Karin Bloemen.
➢ 14:55 uur: Pauze met koffie/thee
➢ 15:20 uur: Tweede deel optreden Karin Bloemen.
➢ 16:45 uur: Gezellig samenzijn in het restaurant onder genot van een hapje en een drankje.
➢ 18:00 uur: Sluiting bijeenkomst.

Inschrijving (bij voorkeur per e-mail) via:
E-mail: inschrijven-evenementen@pvge-awv.nl
of telefonisch: Herman Ossevoort 040 221 41 19

Daarna dient u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 23 september, uw inschrijving definitief te maken door overmaking van € 25,00 per persoon (uw eigen bijdrage in de kosten) op rek.nr NL62 RABO 0155 7060 55, t.n.v. PVGE afd.Aalst-Waalre/Valkenswaard met duidelijke vermelding van ‘Najaarsbijeenkomst’ en de naam van de deelnemer(s). Er wordt u hierna géén schriftelijke bevestiging en/of plaatsbewijs toegestuurd! In plaats daarvan wordt uw naam geplaatst op de inchecklijst die wordt gebruikt door de gastvrouwen die u opwachten bij aankomst in de hal van De Hofnar in Valkenswaard en waar u ook uw plaatsbewijs voor de theaterzaal ontvangt.

Bereikbaarheid:
Let op: In het centrum van Valkenswaard zijn de rijrichtingen gewijzigd. Rondom Theater De Hofnar is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Wie met de auto komt, kan gratis parkeren op het Carillonplein achter de Rabobank (via Waalreseweg en Dommelseweg) en op het Kloosterplein achter de Nicolaaskerk (via Europalaan, rotonde Bakkerstraat, Peperstraat).
Wie de bus neemt, pakt lijn 317 of 318 en stapt uit op de Valkenierstraat of Dommelseweg.