PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

KOM NAAR HET EVOLUON EN MAAK DE REIS VAN VERWONDERING
met de expositie Retro Future 

Het Evoluon is na ruim dertig jaar heropend voor publiek met de tentoonstelling Retro Future van Next Nature. Retro Future begint bij klassieke dromen en uitdagingen. Van Da Vinci’s wens om te vliegen tot een jetpack uit de Space Age. Van Nostradamus, die het einde van de aarde voorspelde tot de Egyptenaren, die geloofden in het eeuwige leven. De toekomstvisies uit het verleden zijn een inspiratie voor hedendaagse kunstenaars, die met een verrassende mix van objecten, film en design een nieuw licht laten schijnen op de toekomst. Next Nature verkent, hoe we in het verleden naar de toekomst keken en wat nú onze verwachtingen van de toekomst zijn. Stap in de futuristische belevingswereld van toekomstdenkers, dromers en kunstenaars.
Nu te bewonderen in het iconische Evoluon!

INFORMATIE:
Waar: 
Evoluon Noord Brabantlaan 1A, 5652LA Eindhoven
Wanneer: vrijdagmiddag 31 maart, aanvang 14.00 uur. De eindtijd kunt u zelf bepalen.
Kosten: €11,50 (entree en kopje koffie bij aanvang)
Bijzonderheden: We starten met een kopje koffie in restaurant NEXT. Daar ontvangt u het entreebewijs. Het restaurant is bij de centrale entree rechts af.
Vervoer: Dit uitstapje is met eigen vervoer. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u vervoer nodig heeft of aanbiedt. De organisatie biedt hierbij de helpende hand.
Er is een grote gratis parkeerplaats en een invalide parkeerplaats vóór de hoofdingang verderop.
Faciliteiten: Er is een lift aanwezig en er zijn toiletten op iedere verdieping.
Bent u slecht ter been, dan kunt u uitrusten in de diverse filmruimten. Het aantal aanwezige stoelen is verder tamelijk beperkt.
Aanmelden: Truus van de Vorstenbosch: reizen@pvge-awv.nl of tel. 040 221 5140
Betalen: De kosten kunt u overmaken op rek.nr. NL62RABO 0155706055 t.n.v. PVGE-Aalst-Waalre en Valkenswaard o.v.v. Evoluon.