PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

KOM NAAR DE SENIORENMARKT

Met het ouder worden kan men geconfronteerd worden met situaties en omstandigheden, waar je eerder minder aandacht voor had en waarvoor je ook niet altijd het antwoord paraat hebt hoe daarop te reageren. Hoe makkelijk is het dan als anderen de voor jou interessante informatie en mogelijke antwoorden al verzameld hebben en op een toegankelijke en overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd. Dat kunt u allemaal vinden tijdens de SENIORENMARKT, die op zaterdag 24 september wordt gehouden in De Hofnar te Valkenswaard, van 13:00 tot 17:00 uur.

Tijdens deze markt presenteert zich een groot aantal personen en instellingen, bedrijven, verenigingen zoals de PVGE. Het is een informatieve markt: de deelnemers geven inlichtingen over een groot aantal onderwerpen die voor senioren interessant zijn, zoals gezondheid, financiële zaken, ontspanning, wonen, thuishulp, verpleeghuizen, dementie en alzheimer, lichamelijke hulpmiddelen en fysiotherapie, tandtechniek, audiologische en optische hulpmiddelen, bankzaken, notariële hulp, uitvaart, financiële adviseurs, beweging/sport, cultuur, creatieve activiteiten, reizen, musea en cultuurhistorie, handvaardigheid en welzijnsactiviteiten, sociëteiten en ouderenbonden. De toegang tot de markt is gratis en dat geldt ook voor de informatie.

De Seniorenmarkt wordt georganiseerd door SeniorenBelang Valkenswaard. Daarin werken de Valkenswaardse KBO-afdelingen en PVGE samen. De markt wordt jaarlijks gehouden, maar door corona was dit de voorbije twee jaren niet mogelijk.

Wij heten u graag tijdens deze markt welkom.