PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

E e n   w i n t e r d r o o m  . . .
Stap in de magische winterwereld van de Orchideeën Hoeve

Vrijdag 9 december

Vertrektijden:
11:00 uur: Valkenswaard – bushalte Nieuwe Waalreseweg t.h.v. Dijkstraat
11:15 uur: Aalst – Jumbo, Hortensialaan

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is ook dit jaar weer omgetoverd in een magische kerstbeleving. Met duizenden twinkelende lichtjes verandert de Orchideeën Hoeve in een magische winterwereld vol bijzondere ontmoetingen en spectaculaire kerstdecors. Dwaal overdag van droomwereld naar droomwereld en warm uzelf op tussen talloze bijzondere bloemen, planten en dieren. Shop in de gloednieuwe cadeauwereld en geniet van winterse lekkernijen. Met één stap in deze ‘winterdroom’ bent u de wereld om u heen zo vergeten. Er is een prachtige route door de tuinen, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige decor.

In de loop van de ochtend vertrekken we richting ons restaurant waar we voor u een heerlijk warme driegangenlunch hebben gereserveerd.

Vanuit hier rijden we naar de Orchideeën Hoeve. Hier krijgt u ruimschoots de tijd om de kerstsfeer op u in te laten werken, u kunt een bezoek brengen aan de cadeauwereld en rondstruinen in de kassen. U ziet in volle pracht honderdduizenden orchideeën in vele soorten. Deze bloemen zijn qua vorm, kleur en grootte de meest gevarieerde soort ter wereld. In de Vlindervallei vliegen ruim tweeduizend vlinders langs rotswanden, beekjes en vijvers. In de Lorituin kunt u ook de wereld van de kleurrijke papegaaitjes ontdekken. Wilt u even uitrusten? Daarvoor zijn gezellige zitjes ingericht waar u een hapje kunt eten en wat drinken.

Om helemaal de kerstsfeer te proeven heeft u vanaf 17.00 uur ook toegang tot de Kaarsjesavond. De elfjes gaan om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aansteken en tevens worden de fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat, is een droombeleving die je in de aanloop naar Kerstmis niet wilt missen! Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in de schemer een cupje nectar kunnen vinden.

Nadat we afscheid hebben genomen van deze prachtige winterdroom beginnen wij aan onze reis naar huis om u retour te brengen naar uw opstapplaats.

 

Kosten: € 72,50 p.p.
Aanmelden:
E-mail reizen@pvge-awv.nl of tel. 040 221 5140

Na bevestiging van uw deelname kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer:
NL62 RABO 0155 7060 55 t.n.v. PVGE Aalst-Waalre en Valkenswaard o.v.v. Winterdroom.

Inclusief: Vervoer per luxe touringcar, warme lunch, entree Orchideeën Hoeve en kaarsjesavond, ministolletje en koffie/thee in de bus tijdens de terugreis en fooi voor de chauffeur.

Bij annulering tot 3 weken vóór de dagtocht kan na overleg met de reisorganisatie de reissom worden terugbetaald. Wanneer u de dagreis daarna annuleert, is er geen mogelijkheid tot teruggave van het reisbedrag. U kunt wel iemand anders in uw plaats laten meegaan.